ספיגת סידן משיבולת שועל

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

27/12/2021 | 22:33 | מאת: ספיגת סידן משיבולת שועל

שלום מהי כמות הסידן שנספגת בגוף ממשקה שיבולת שועל ? רשום בקרטון 120 מג האם כל 120 מג. ספגים בגוף ? האם יש תחליף שממולץ שבה ספיגת הסידן היא מירבית במידה ויש בעית לקטוז ?

28/12/2021 | 22:31 | מאת: אביבה די וורולי

קשה מאד לדעת מה הספיגה של מינרלים, מכל מזון,, ועוד יותר קשה אם המזון מעובד. אולי משקה שקדים יספק יותר סידן זמין לגוף. מומלץ להשלים עם שקדים ושומשום, ומוצריהם, כמה שפחות מעובדים.

29/12/2021 | 00:02 | מאת: רוי

תודה רבה האם משקה שקדים / סויה / שיבולת שועל הם מוצרים מעובדים?

29/12/2021 | 22:23 | מאת: אביבה די וורולי

חלב שקדים למשל, יותר מעובד מאשר ממרח 100% שקדים. מן הסתם יש כמה סוגים, מעובדים יותר או פחות, מוזמנת לבדוק את הרכיבים.

מנהל פורום תזונה טבעית