נוסטרול 900 מייג להורדת כולסטרל

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

11/12/2021 | 18:50 | מאת: נועה

שלום אפשר לקחת נוסטרול 900 מייג להורדת כולסטרול פעמיים ביום במשך שלושה חודשים ללא חשש?

11/12/2021 | 19:31 | מאת: אביבה די וורולי

עקרונית זה המינון המומלץ. עבור תוספים - חשוב מאד יעוץ פרטני עם איש/אשת מקצוע שמכיר/ה את המטופל, את אורח החיים שלו, אם לוקח תוספים או תרופות.

14/12/2021 | 20:59 | מאת: אילנה

שלום רב גם אני לוקחת נוסטרול. נוסטרול קומפלקס. קרוב ל-3שנים. זה קצת עוזר להורדת הכולסטרול. אחרי כל בקבוק של 60 כמוסות אני עושה הפסקה של שבוע. לי אין עם מי להתייעץ. כי רופאי המשפחה לא מכירים תוספי תזונה. אני לוקחת חוץ מזה גם ויטמין D. לפעמים גם כורכום בכמוסות. שאלתי: האם מותר לקחת את הנוסטרטל כל הזמן עם הפסקות של שבוע אחרי כל בקבוק? כמו שלוקחים בקביעות סטטינים? אודה מאוד לתשובתך.

מנהל פורום תזונה טבעית