לחם מכוסמין מלא וכולסטרול

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

06/12/2021 | 19:52 | מאת: ענת

שלום אני נוהגת לאכול 2 פרוסות של לחם מקמח כוסמין מלא בארוחת הבוקר עם אבוקדו וירקות עם תה ירוק ועוד 2 פרוסות לארוחת הערב האם זה הרבה שיכול לתרום לעלייה ברמת הכולסטרול? הלחם אני מכינה מהבית שמכיל רק קמח כוסמין מלא מלח שמן זית סודה לשתייה ללא אלומניום ומים האם זה בסדר לאכול לחם באופן שיגרתי עם סודה לשתייה? או שיכול להזיק אני מתנזרת משמרים כרגע בגלל שזה גורם לנפיחות בטן אשמח אם אזכה למענה תודה

11/12/2021 | 19:27 | מאת: אביבה די וורולי

היום אנחנו יודעים שפחמימות פשוטות משפיעות לרעה על רמות הכולסטרול, אך כוסמין מלא עשיר בסיבים, אז בהחלט יותר טוב. לגבי כמויות, קשה להמליץ בלי להכיר את האדם, את אורח החיים שלו, את התזונה שלו. תמיד עדיף יעוץ פרטני. ניסית לחם מחמצת?

מנהל פורום תזונה טבעית