האם יש אפשרות שאוכל יוצא בצואה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

04/12/2021 | 10:40 | מאת: אילנה

שלום רב האם כשרואים בצואה כמו גרעינים זה יכול להיות שהאוכל יוצא בצואה? אני אוכלת בדכ אגוזים, שקדים, קטניות כמו חומוסים ואפונה, האם אפשר לראות את זה בצואה? ושאלה נוספת: האם שמן אורנו בריא? אודה לתשובתך.

06/12/2021 | 10:27 | מאת: אביבה די וורולי

שלום קורה מדי פעם שמזון שלא עבר תהליך עיכול תקין ייראה בחלקו בצואה. שווה בדיקה. תבדקי עם עצמך אם את סובלת מעוד תסמינים במערכת העיכול... מניחה שכתבת שמן אורגנו? יש לו תפקיד חיטוי חשוב: נגד וירוסים/ חיידקים/ פטריות, בעיקר במערכת העיכול. אם את מתכוונת למוצרים שקונים בחנויות טבע, הם מצוינים ברגע שיש צורך , פחות כתוסף יום יומי/ מניעתי.

מנהל פורום תזונה טבעית