יוגורט 4.5 אחוז וכולסטרול

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

02/12/2021 | 14:25 | מאת: רונית

שלום יש לי כולסטרול גבוה מנסה לאזן דרך תזונה נכונה האם כדאי לי להתרחק מיוגורט של תנובה 4.5 אחוז שומן ? האם יש סיכוי שיעלה את רמת הכולסטרול?

03/12/2021 | 10:27 | מאת: אביבה די וורולי

כדי לטפל בכולסטרול גבוה חייבים לתכנן תזונה מדויקת, בעיקר בכל מה שנוגע את המזונות מן החי. יוגורט מפני עצמו, הוא בין מוצרי החלב שאנחנו פחות מורידים (תסתכלי ברכיבים - מה עוד יש שם? סוכר? ), אבל חייבים לבדוק מה עוד נוכח בתזונה שלך. חשובה מאד נוכחות יומית של סיבים תזונתיים, ירקות, קטניות, פירות (במידה). בהצלחה!

מנהל פורום תזונה טבעית