כבדות תמידי בבטן עליון אחרי אכילת שניצלים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

23/11/2021 | 17:50 | מאת: ברוך

שלום במשך כחודשיים קניתי ואכלתי כל יום מוצר זול שנקרא שניצל אמריקאי(באריזה כך שרק לחמם ולאכול). ביום אחד הייתי רעב ואכלתי שני שניצלים ברצף מתוך האריזה והרגשתי כובד בבטן. מאז אני מרגיש כובד בבטן כל הזמן ועליתי במשקל עוד 7 קג, כאשר יציאות שלי בשרותים בסדר ואני אוכל עד 6 בערב ובוודאי שהפסקתי לאכול את המוצר הזה האם זה אמור לחלוף? או שיש לי סיבה לדעגה?

24/11/2021 | 16:01 | מאת: אביבה די וורולי

שלום מזון מטוגן ומזון תעשייתי יכולים להכביד לא מעט על מערכת העיכול. סביר שזה יחלוף אם תחזור לתזונה מאוזנת וטבעית. במקרה כזה מומלץ להקפיד על ארוחות קטנות, במרחק של 3 -4 שעות ביניהן. דוגמאות למזונות שמרגיעים את המערכת: שיבולת שועל, ירקות מבושלים ( גם ירקות שורש) ומרקים מגוונים. ניתן לשלב חליטות צמחים כמו קמומיל, לואיזה, נענע, לחך , אלטיאה.

מנהל פורום תזונה טבעית