תוספי מזון בתה ויטמנים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

17/11/2021 | 10:12 | מאת: אילנה

שלום רב לאחרונה יש תה ירוק שמוסיפים שם ויטמנים ויטמין C ו-D. האם זה טבעי? האם התוספים האלו לא מזיקים? אודה מאוד לתשובתך.

17/11/2021 | 11:58 | מאת: אביבה די וורולי

שלום! קיימים מגוון מזונות עם תוספת של וויטמינים או מינרלים. אני לא מכירה תה כזה, מעניין לבדוק אם רשום מינון של הויטמין המוסף. באופן עקרוני חשוב לקבל וויטמנים ומינרלים מהמזון בצורתו הכי טבעית, כשהם מוספים למזון אנחנו לא יודעים מה רמת הספיגה שלהם, ואם בכלל יש לזה משמעות. בטוח לא יזיקו.

17/11/2021 | 18:25 | מאת: אילנה

תודה רבה לתשובתך. מדובר בתה ירוק של ויסוצקי. שהוסיפו שם את 2 הויטמנים האלו.

מנהל פורום תזונה טבעית