רדיקלים חופשיים מה נכון?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

17/11/2021 | 08:23 | מאת: חיים

אפיתי פשטידה בתנור ולרוב זה היה על בין 180-190 מעלות כאשר אני משתמש בשמן זית בלבד ול5 דקות היתה לי באפיה בריחת מעלות לסביבות 210-15 מעלות האם במצב כזה הרדיקלים החופשיים יטמעו או יווצרו במזון שלי? דרך אגב אין בפשטידה חלקים שרופים כי מה שנחרך הסרתי

17/11/2021 | 11:55 | מאת: אביבה די וורולי

שלום! מאזן הרדיקלים החופשיים ונוגדי החמצון בגוף מורכב מהמון גורמים ומאד דינמי. אם התזונה ואורח החיים מאוזנים, סטיה קטנה כזו (אם היא קיימת בכלל) לא חייבת להדאיג.

מנהל פורום תזונה טבעית