השפעה של תוספים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

31/10/2021 | 20:39 | מאת: ששי

אני התחלתי עם כרום ( פיקולינט ) בגלל בעיה של השמנה ומחשבות על מאפים אז אני אמור לראות השפעה חיובית על המצב שלי בגלל התוסף ?

11/11/2021 | 18:32 | מאת: טובה בר-שאן

ששי שלום כרומיום פיקולינאט הוא תוסף העוזר להוריד את החשק למתוק. ומעלה רגישות לאינסולין בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

17/11/2021 | 11:53 | מאת: אביבה די וורולי

שלום! כרום פיקולינט יכול לעזור בכך. חשוב להדגיש שירידה במשקל הוא תהליך שכולל תזונה, פעילות גופנית ושינויים באורח החיים – תוספים תומכים בתהליכים אלו. קשה לנבא תוך כמה זמן תוכל לראות שינוי.

מנהל פורום תזונה טבעית