לאחרונה שאני אוכל פירות מתוקים אני מרגיש אותם ממש ממש מתוקים פי 5 מהר

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

28/10/2021 | 02:16 | מאת: יניב

בכללי אני שומר על בריאות מאוד, אוכל מלא ירקות בריאים כל השבוע, ואוכל שטויות רק פעם בשבוע, אבל לאחרונה התחלתי לאכול קצת פירות, קצת יותר מהרגיל אפרסקים, מנגו, בננות, וגם בטטה בתנור, רק ב4 ימים האחרונים יש לי פתאום תופעה שאני מכניס משהו לפה שהוא פרי למשל הוא פי 5 מתוק מהרגיל, האם זה בגלל שקצת הגזמתי לאחרונה עם המתוק, או שזה תסמינים של בעיה?

11/11/2021 | 18:28 | מאת: טובה בר-שאן

יניב שלום לא הבנתי את הבעיה ? פרות חשוב ביותר לאכל יש בהם המון סיבים ויטמינים ומינרלים . הרעיון לאכל בסביבות 3 פרות שונים ביום. אם אתה אדם בריא . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית