סוכר בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

24/12/2000 | 23:40 | מאת: ליבי

תוצאת אתגר לסוכר יצאה גבולית שאלתי היא ממה להמנע באוכל ובכל זאת לקבל כמות ברזל מספקת כי גם ההמוגלובין שלי נמוך 9 תודה

26/12/2000 | 18:20 | מאת: סמדר בן נון

שלום ליבי ומזל טוב ! אין קשר בין צריכת ברזל נאותה באוכל לבין תזונה לאיזון רמות סוכר. ברזל נמצא בעיקר בבשרים וקטניות ויש לכלול אותם בתפריט בלי קשר לרמות הסוכר בדם. בכל מקרה, ברמות המגולובין של 9 האוכל לא מספיק ואת צריכה תוספת כדורי ברזל (או להגדיל את המינון שאת כבר לוקחת - התייעצי עם הרופא !). קודם כל עלייך לגשת לדיאטנית שנמצאת במרכזי בריאות האשה בקופ"ח בה את נמצאת ולבקש ייעוץ מפורט. באופן עקרוני, כדי לאזן רמות סוכר יש להקפיד על 3 ארוחות מסודרות ביום בלי לדלג על אף ארוחה ולהימנע מאכילת סוכר, דבש, ריבה ומשתיית מיצים ממותקים (מותר לשתות דיאט בהגבלה). כל השאר - לפי ההתאמה האישית שתערוך לך הדיאטנית. בהצלחה !

מנהל פורום תזונה טבעית