נטילת טיפות ויטמין די

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

26/09/2021 | 12:14 | מאת: טלי

שלום, לבעלי ולי יש מחסור בויטמין די ע"פ בדיקות הדם וזאת למרות שאנו נוטלים כבר כשנה וחצי טיפות ויטמין די של סופרב 1200 יח"ל(3 טיפות של 400). אצל בעלי יש אפילו ירידה ברמת ויטמין די למרות נטילתו. האם יש טיפות ויטמין די מומלצות במיוחד? ומהי הדרך הטובה ביותר ליטול אותן. אנחנו מטפטפים אותן על פרוסת לחם . תודה טלי

30/09/2021 | 18:32 | מאת: טובה בר-שאן

טלי שלום יתכן ורמת הויטמין D בדמו נמוכה מדי כך שיש צורך להגביר את מספר הטיפות . את צריכה לרשום לי את הערכים ואז נוכל להתאים את המינון הנכון בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

01/10/2021 | 11:17 | מאת: טלי

תודה לך על תשובתך, ערכי ויטמין די בבדיקת הדם האחרונה: אצלי: 59.1 אצל בעלי:58.2

מנהל פורום תזונה טבעית