חומצה פולית רמה רצויה בדם

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

17/09/2021 | 00:33 | מאת: טלי

שלום, ביצעתי בדיקות דם מאוד מקיפות לאור חולשה, עייפות, נשירת שיער וירידה במשקל, הכל יצא די תקין ב"ה, אך התוצאה של רמת החומצה הפולית יצאה גדולה מ-40 (זו התשובה שנכתבה, לא ערך מדויק). האם זה תקין? או שזה גבוה מדי? ברקע נוטלת מולטיויומין לנשים מדי יום שמכיל כמובן חומצה פוליץ במינון 400 מקג כמומלץ.

19/09/2021 | 16:20 | מאת: טובה בר-שאן

טלי שלום עודף של חומצה פולית בדם לא טוב. ויוצר תופעות לוואי .המלצתי להפסיק לקחת את ויטמין זה. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית