חלב עיזים טרי לפצעים בפה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

27/07/2021 | 13:08 | מאת: אביגיל

שלום וברכה, אשמח לדעת היכן אני משיגה חלב עיזים טרי לפצעים בפה-ישירות מהעז לפה של הילד. באזור בית שמש

27/07/2021 | 17:51 | מאת: טובה בר-שאן

במשק פרטי - חלב עיזים טרי העזות גדלות בחצר מרווחת ובתנאים טובים, חלב בריא וטעים ללא פסטור וללא חומרים אחרים, מומלץ לפצעים בפה ובריא במיוחד. טלפון 0722307404, ליאורה.

27/07/2021 | 18:41 | מאת: רותי

יש את עיזה פזיזה במושב טל שחר. הם מגדלים עזים באופן נפלא ובכלל, חקלאים טובים ואנשים נחמדים. ממליצה בחום. ולא, אין לי שום קשר אישי אליהם, מלבד ביקור וקנייה במשק

04/12/2022 | 14:19 | מאת: Gabriel Sapir

I could reach out to this number Does anyone have a reccomendation where to buy fresh goats / sheeps milk in the gush etzion area ?

מנהל פורום תזונה טבעית