2 שאלות בנושא סוכר/ פטריות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

30/06/2021 | 09:07 | מאת: חימי

היי, אובחנתי עם עליה בסוכר ולכן אני עושה דיאטה הכוללת הפחתה רבה בסוכרים. במסגרת הדיאטה מותר לי גביע 1 של יוגורט טבעי 3%, אבל לפי הטבלה שעליו יש בגביע 1.5 כפית סוכר שמקורו בחלב. האם יש יוגורט טבעי שאינו מכיל סוכר בכלל? יוגורטים על בסיס סויה למשל? שאלה שנייה: על אריזות רבות של פטריות רשום שמצריך בישול לפני הגשה, אבל לא רשום כמה זמן או איך לבשל. אנא עזרתכן. תודה

02/07/2021 | 10:13 | מאת: טובה בר-שאן

חיימי שלום 1. האינדקס הגליקמי של סויה וטופו הוא נמוך ולכן הם עדיפים על פני יוגורט חלבי. בתנאי כמובן שלא מוסיפים להם סוכר. 2. הבישול תלוי בסוג התבשיל שאתה יושה יש פטריות שתבשל דקות ספורות ויש יותר. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית