צריכת סידן

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

11/05/2000 | 00:54 | מאת: גיל

חג שמח! הנני נמנע מאכילת מוצרי חלב לסוגיו עקב מחלת אסטמה. אשמח לדעת כמה מ"ג של סידן עלי לצרוך ביום בהתחשב בכך שאני בן 31 ומישקלי 75 ק"ג.

13/05/2000 | 10:54 | מאת: זיוה וזאב, רפואה שלמה

לגיל שלום, לפי המלצת הרשויות האמריקניות עליך לצרוך כ - 1000 מ"ג סידן ביום, אך, התזונה הרגילה במזרח מכילה בערך חצי מכמות הסידן המומלצת והם אינם סובלים מתופעות חסר! מכאן אפשר להבין שהענין אינו מסתכם רק בכמות הסידן שתספק לגופך אלא איזה סוגי סידן, ביחד עם איזה מזונות, האם אתה עושה פעילות פיזית וכמה ועוד נתונים. אם יש בעיה של סידן כדאי לפנות למטפל וללבן איתו את הפתרונות. אגב, זה מצוין שאינך צורך מוצרי חלב ולא רק בגלל האסטמה! בהצלחה, זיוה וזאב

מנהל פורום תזונה טבעית