תוסף אומגה 3-נטילה נכונה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

17/06/2021 | 20:16 | מאת: מנשה

קראתי שיש ליטול אומגה 3 בנפרד מארוחה וכן שויטמין E מסייע לספיגה. האם נטילה שעה וחצי מהארוחה מספיק? האם כף נבט חיטה יחד עם כף שמן קנולה(מועשר בויטמין E) בשעת נטילת האומגה זה נכון לעשות?

27/06/2021 | 07:42 | מאת: טובה בר-שאן

מנשה שלום א. חומצת שומן אומגה 3 רגישה מאוד מאוד לתהליכי חמצון בנוכחות אור וגם חום. ויטמין E מונע את הקלקול של אומגה 3 . ב. מצוין לקחת את האומגה 3 שעה וחצי לפני או אחרי האוכל. ג. כף נבט חיטה עשיר מאוד בויטמין E אין צורך להוסיף שמן קנולה . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית