מיץ דובדבנים טיבעי

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

06/05/2021 | 19:11 | מאת: שולמית

שלום רב, רציתי לשאול לגבי מיץ דובדבנים טבעי 100% פרי ללא תוספת סוכר, בין המרכיבים רשום ש-100 גרם מכילים 16 גרם סוכרים שהם 4 כפיות סוכר, אני מבינה שזה סוכר של הפרי אני לא חולה בסוכרת אבל בתוצאות הבדיקות יש לי 100 כלומר אני נמצאת בטווח העליון האם אני מסתכנת בשתיית המיץ הזה? תודה ובברכה שולמית

13/05/2021 | 08:17 | מאת: טובה בר-שאן

שולמית שלום את ממש לא מסתכנת שאת שותה מיץ דובדבנים האינדקס בגליקמי שלו נמוך. בברכה ובהצלחה חג שבועות שמח טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית