מצאתי מתכון על קיבה ריקה שעוזר לי לרדת במשקל ומסדר לי את היציאות האם

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

10/04/2021 | 17:44 | מאת: אורית

שלום במהלך השלושה צודשעם האחרונים קיבלתי עצה מחברה שמבינה בתזונה לצרוך כל בוקר כפית פיסיליום אורגני פלוס כפית חומץ אורגני לא מסונן פלוס לימון סחוט או לחילופין 3 טיפות שמן אתרי לימון מאז שאני עושה את זה היציאות שלי הסתדרו אני יורדת במשקל והבטן יותר שטוחה ולא נפוחה . בעלי מעיר לי שאני עלולה לגרום לעצמי נזק שהגוף יתרגל רק לחומרים האלו ולא יעבוד בעצמו...בנוסף הוא טוען שיכול להיות שאני מכינה חומצה שיכולה לגרום נזק לכבד אשמח לתשובתך המקצטעית

14/04/2021 | 08:02 | מאת: טובה בר-שאן

אורית שלום את עושה ניקוי את בעצם הוספת סיבים לתזונה . את לא עושה לעצמך נזק בהצלחה ובברכה טובה בר- שאן חג עצמאות שמח טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית