הזעת יתר

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

22/12/2000 | 21:51 | מאת: רענן

שלום ד"ר אני בן 50 סובל מהזעת יתר, כל מאמץ ולו הקטן ביותר, גם במצב לחץ, ניגרת זיעה רבה במיוחד במצח, דבר הגורם לאי נעימות, ואפילו בחורף, איך ניתן להפחית מצב זה? בתודה מראש רענן

23/12/2000 | 11:51 | מאת: סמדר בן נון

שלום רענן, אני ממליצה לך בחום לפנות לפורום הרפואה המשלימה שלנו, כי הרפואה הסינית יכולה לתת לך מענה טוב יותר מאשר כל דיאטה קונבנציונאלית בנושא הזה. כמו-כן ניתן לפנות לפורום רפואת העור. בינתיים , אני יכולה להמליץ לך על מאכלים שלפי עקרונות הרפואה הסינית אמורים לקרר את הגוף, ואלה הם בעיקר ירקות ירוקים (מלפפון, חסה, ברוקולי, אספרגוס), פירות כמו אגס, תפוח ובננה, ומאכלים נוספים כמו אבוקדו, יוגורט ומוצרי סויה. כמו-כן מומלץ לשתות תה מצמחים שאמורים לקרר, כמו נענע ומנטה. תשובות מקצועיות יותר אני בטוחה שתקבל בפורום הרפואה המשלימה. בהצלחה !

מנהל פורום תזונה טבעית