בעיית גב ועומס שומן על המותניים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

22/12/2000 | 10:24 | מאת: ורדין כהן

רציתי לדעת בגיל 13 עברתי ניתוח גב בשל עקמת בגב תמיד הייתי בחורה רזה אך לאחר הצבא התחלתי להשמין מאז התחתנתי ועברתי שתי לידות אני מרבה בדיאטות אני שוקלת 65 ק"ג וגובהי הוא 1.66 יש לי כאבי גב מכיוון שכל השומן מצטבר לי באזור הגב התחתון והמותניים אני לא נראית מלאה אך הדבר הזה יוצר לי כאביי גב ניסיתי התעמלות אירובית והתעמלות סטודיו C אך זה לא עזר לי אני מיואשת מה עליי לעשות?

23/12/2000 | 11:59 | מאת: סמדר בן נון

שלום ורדין, אני ממליצה לך לפנות לאורטופד מאחר והבעייה כלל איננה במשקל - מכיוון שהוא תקין לחלוטין ! אין לך עודף משקל ולכן אין עומס על הגב, לא של שומן ולא של רקמה אחרת. כאבי גב שנובעים ממשקל יתר מופיעים אצל אנשים מאד שמנים, ואפילו לא בעודף משקל קל. מאחלת לך הרבה בריאות.

מנהל פורום תזונה טבעית