תזונה ורירית רחם בטיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

12/02/2021 | 16:50 | מאת: שחר

שלום רב. אני בטיפולי פוריות, סובלת מרירית רחם דקה. לפני כחודש התחלתי דיקור סיני, כמו כן מקפידה לעשות ספורט מדי יום, לאכול סלק ובכלל אוכל מזין ובריא. שמעתי על כמוסות דונג קוואי, האם יעיל לעיבוי הרירית? האם יש סכנה בנטילת הכמוסות? הרופא נשים שלי הציע לקחת מיקרופירין 75, האם יש בעיה לקחת את זה במקביל לדונג קוואי? יש משהו נוסף שהייתן ממליצות? תודה

17/02/2021 | 09:32 | מאת: טובה בר-שאן

שחר שלום הדונג קוואי מצוין לרירית הרחם המלצתי להוסיף אומגה 3 היא חשובה מאוד מאוד להריון ובנוסף להקפיד על אוכל אנטי דלקתי. המלצתי שתלכי לתזונאית שתשב אתך על תזונה שמתאימה לך. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

17/02/2021 | 11:20 | מאת: שחר

תודה, מתי מומלץ להתחיל לקחת את הדונג קאווי?

מנהל פורום תזונה טבעית