שעועית ועוד שאלה נוספת

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

03/02/2021 | 22:06 | מאת: דקלה

ערב טוב אשמח לדעת האם שעועית הנמכרת בקופסאות שימורים זהה בערכיה התזונתיים עשעועית שמבשלים לבד ? בנוסף אשמח לדעת מה הדרך הטובה ביותר לאכול שעועית ? שאלה נוספת מהם המזונות המומלצים למניעת הזדקנות המוח ? אומנם אני בת 47 אך בבדיקת mri נמצאו מוקדים מרובים בחומר הלבן המתאימים למחלות כלי דם קטנים שעלולים לגרום להאצת הזדקנות המוח בעתיד תודה רבה על המענה ערב טוב

17/02/2021 | 09:35 | מאת: טובה בר-שאן

דקלה עדיף לא לאכל שעועית מקופסת שימורים . גם מכילה הרבה חומרים משמרים והרבה מלח. וגם העיקור הורס רבים מהויטמינים. תאכלי שעועית מוקפצת מאודה בתנור ואפילו סנפרורט מצוין. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית