אבקת קולגן לשיפור מצב העור

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

05/01/2021 | 12:20 | מאת: טלי

שלום, בזמן האחרון יש הרבה פרסומים לגבי צריכת אבקת קולגן לצורך שיפור מצב העור. האם זהו עניין שיווקי בלבד או שאכן בליעת אבקת קולגן יכולה לעזור לשיפור מצב העור? האם זה עלול להזיק לגוף? תודה מראש טלי

24/01/2021 | 13:27 | מאת: טובה בר-שאן

טלי שלום קולגן הוא חלבון החשוב מאוד מאוד לעור לרקמות חיבור לכלי דם לסחוס ולשרירים . כאשר את לוקחת אבקת קולגן אני לא יכולה להגיד לך שתגיע רק לעור שלך .אך זה חלבון חשוב ביותר. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

24/01/2021 | 15:18 | מאת: טלי

תודה על תשובתך. כתבת"אני לא יכולה להגיד לך שתגיע רק לעור שלך". מה כוונתך? אם אבקת הקולגן תגיע לכליות לכבד או לאיברים אחרים היא עלולה להזיק? האם אפשר לקחת ולהיות בטוחה שמקסימום אם היא לא תשפר את מצב העור היא גם לא תזיק? תודה מראש

מנהל פורום תזונה טבעית