הגברת יעילות החיסון עי תזונה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

03/01/2021 | 20:59 | מאת: שיר.ד

אשמח לשמוע דעתך. לאחר שקיבלתי חיסון נגד קורונה . אני תהיתי האם יש קשר לתזונה עם ייצור מוגבר של נוגדנים ומרכיבי מערכת חיסון . לדוגמא האם תזונה עשירה בחלבון וויטמינים יכולה להגביר את ייצור הנוגדנים ולהביא ליעילות גדולה יותר של החיסון? תודה על תגובתך

24/01/2021 | 13:30 | מאת: טובה בר-שאן

שיר שלום חד משמעית כן. נוגדנים הם חלבונים . וכדי שמערכת החיסון תיצור אותם היא חייבת את חומרי הגלם .חד משמעית תזונה קריטית למערכת החיסון . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

24/01/2021 | 13:33 | מאת: שיר

אז ההמןצה היא על אכילת חלבונים.? איזה תוספים לדעתך יתרומו גם לתהליך(אבץ,ויטמין די)? תודה על תגובתך

מנהל פורום תזונה טבעית