מלח מועשר ביוד

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

02/01/2021 | 12:44 | מאת: סופי

שלום רב, ראשית שנה אזרחית טובה ובריאה מבקשת לדעת כאחת שמאובחנת בתת פעילות בלוטת התריס האם אני יכולה להוסיף בתפריט שלי מלח מועשר ביוד,וכמה רצוי או אפשר להשתמש ממנו ביום? בנוסף רציתי לשאול לגבי אגוזי ברזיל שמגיעים עם קליפה חומה האם היא רעילה וצריך לקלף אותם? תודה לתשובות יום ניפלא סופי

24/01/2021 | 14:06 | מאת: טובה בר-שאן

סופי שלום יוד חשוב מאוד לבלוטת התריס ליצור ההורמון תירוקסין . לכן חשוב לאכל מלח זה . אין בעיה עם קליפה של אגוז ברזיל היא מגינה עליו מפני עיפוש בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית