RE: סוכר ואינסולין בדם

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

27/12/2020 | 18:28 | מאת: אלי

האם ממתיקים לא טבעיים (כגון סוכרלוז) משפיעים על רמת הסוכר בדם? האם ההשפעה משמעותית?

29/12/2020 | 11:22 | מאת: טובה בר-שאן

אלי שלום מחקרים מראים שממתיקים מלאכותיים תווקא מגבירים את הסכרת .בגלל שבעצם פוגעים בכבד. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

29/12/2020 | 15:53 | מאת: אלי

אודה לך על הפנייתך אותי לאחד המאמרים (היכן ומתי פורסם) המראים שממתיקים מגבירים סכרת.

15/01/2021 | 14:31 | מאת: pp

https://scholar.google.com/scholar?hl=en&as_sdt=0%2C5&q=artificial+sweeteners+and+diabetes&btnG=&oq=artificial+sw

15/01/2021 | 14:54 | מאת: אלי

אי אפשר לקרוא את התשובה, כי היא מוסתרת ע"י הטור "פורומים מקצועיים". כמו כן, רצוי ביותר, לטובת קוראים קשישים, לרשום קישור אשר בלחיצה אחת עליו (!) יוכלו לקרוא אותו.

30/05/2021 | 15:52 | מאת: אבנר

מצטרף לבקשה של אלי. נראה שבעלי האתר משתדלים להשקיע בו מה שפחות והמחפשים מענה ללבטיהם לא בדיוק מעניינים אותם אבנר

30/05/2021 | 16:25 | מאת: אלי

ביקשתי ולא קיבלתי כאן (!) הפניה למחקר כאמור. מאידך, מאמר של דיאטנית שפורסם באתר הכללית קובע כי " ממתיקים הם הפתרון הנכון לסוכרתיים" וכן,"ארגוני הבריאות בארה"ב, באוסטרליה, בקנדה ובאירופה מאשרים את השימוש בהם בכמות המומלצת (הגבוהה מהמקובלת), למרות המוניטין הרע שיצא להם." היכן ומתי פורסם מאמר הסותר את האמור לעיל?

מנהל פורום תזונה טבעית