בננה מרה וצהובה בטעם של בננה ירוקה ולא טריה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

27/08/2020 | 09:10 | מאת: יניב

קניתי אשכול בננות צהובות שנראות טעימות ורגילות לגמרי, ופתאום אני מקלף את הבננה היא קשה כמו אבו ומרה ביותר, איך זה יכול להיות? היא נראית צהובה טריה ובשלה, ולא ירוקה, איך זה יכול להיות? הבננות התחילו לשקר? אשמח לתשובה

03/09/2020 | 17:21 | מאת: טובה בר-שאן

יניב אין לי תשובה אלא אם כן הוסיפו צבע מאכל לבננה ירוקה בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

11/09/2020 | 13:11 | מאת: בבי

צבע צהוב לא מעיד על בננה בשלה. בננה בשלה היא צהובה ושהראש שלה מתחיל להיות רך. בננה מצהיבה הרבה פעמים לפני שהיא באמת מבשילה.

מנהל פורום תזונה טבעית