יש קשר?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

09/05/2000 | 17:03 | מאת: שרון

האם בעיות של עיכול איטי,צואה רכה או עצירות למשך זמן רב יכולות לגרום להשמנה?

13/05/2000 | 10:45 | מאת: זיוה וזאב, רפואה שלמה

לשרון שלום, לכשעצמם לא, אך הם יכולים ללמד על תת פעילות של בלוטת התריס, על חוסר איזון בצמחיית המעיים ותופעות נוספות אשר הן עלולות לגרום להשמנה. כדאי מאוד לטפל במצב בעיקר בעצירות מתמשכת. פרטים על דיאטה נכונה תוכלי למצוא באתר שלנו תחת הכותרות "חומר למחשבה". הכתובת:www.refuah-shlemah.co.il בהצלחה זיוה וזאב

16/05/2000 | 03:20 | מאת: שרון

איך אני יודעת ממה נובעת בעייתי ואיך אני יודעת לגביי תת פעילות של בלותת התריס-איך בודקים?

16/05/2000 | 17:32 | מאת: זיוה וזאב, רפואה שלמה

לשרון שלום, יש לערוך בדיקות ואיבחון מקיף כדי לדעת את הסיבות. בהצלחה. זיוה וזאב

מנהל פורום תזונה טבעית