הזנת תינוקות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

19/12/2000 | 23:21 | מאת: איריס

הבן שלי בן שלושה חודשים והוא שוקל 6 ק"ג עם הנקה מלאה ותוספת פורמולה בערב של 60 ס"ס ולפעמים בצוהריים האם הוא צריך עוד תוספת והאם אני יכולה לוסיף דייסה לפורמולה בגלל שהוא לא יושן טוב בלילה הוא נרדם מאוחר מאוד ואני צריכה לשוב לעבודה. תודה מראש

21/12/2000 | 23:51 | מאת: סמדר בן נון

איריס - המון שאלות ! (שלחי לי שאלה אחת בכל יום), את צריכה לפנות לדיאטנית ילדים, להראות לה את נתוני האורך והגובה מהלידה עד עכשיו כדי שתקבע האם קצב העלייה במשקל הוא תקין והאם יש צורך בתוספת. יש אפשרות להוסיף דייסת קורנפלור בלילה - התייעצי גם בקשר לכך עם הדיאטנית שתראה את התינוק. לילה טוב !

מנהל פורום תזונה טבעית