רוצה להעלות במשקל

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

08/05/2000 | 10:26 | מאת: שושי

אני סובלת מתת-משקל קל, והתזונה שלי לא כ"כ מסודרת בגלל אילוצי היומיום. קראתי שישנם מוצרים המיועדים להעלאה במשקל - האם תוכלי להמליץ על כאלה והיכן קונים אותם?

12/05/2000 | 11:36 | מאת: זיוה וזאב, רפואה שלמה

לשושי שלום, סוף סוף גם מישהו שרוצא להשמין! (ראי שתי שאלות לפניך). התשובה האמיתית טמונה בשאלתך:עליך להכניס ארוחות מסודרות לתוך סדר היום הקבוע שלך. אל תשכחי שהגוף נבנה רק מן המזון והמשקאות שהוא מקבל. האם שכחת למשל למלא דלק היום? אין תחליפים למזון מתאים ובזמן, והפרעות בתזונה יתנו ברבות הימים סמנים רבים. בתיאבון. זיוה וזאב

16/05/2000 | 00:44 | מאת: יוסי חן

הבת שלי בת 16 ירדה 30 ק"ג מ-86 ל56 והיא חושבת שהיא צריכה לרדת עוד מה אני יכול לעשות כדי שתעלה במשקל

מנהל פורום תזונה טבעית