בודקת הגיינת איחסון ביצה קשה עם הקליפה כדי

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

29/11/2019 | 18:16 | מאת: ביצה קשה בטמפרטורת החדר, סביבות 68f

הבהרה בנושא בייצים קשות. אחרי הכנת בייצים קשות, שפכתי את המים הרותחים, שמתי מים קרים ו בייצים נשארו בטמפרטורת החדר בערך 7 שעות ולאחר מכן הוכנסו למקרר. הם ים הקליפה. האם הן ראויות למאכל או לא? אפשר לבדוק לפי ריח הביצה לאחר קילופה?

לקריאה נוספת והעמקה
30/11/2019 | 05:16 | מאת: טובה בר-שאן

שלום רב לדעתי כן בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית