רצון להיות אנורקסית

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

07/05/2000 | 13:37 | מאת: לירן

שלום יש לי חברה טובה מאוד והיא רוצה להיות אנורסית ז"א היא הייתה דוגמנית בגיל 15 היא עזבה את התחום משקלה כיום הוא חמישים ושלוש וגבוהה מטר שישים וארבע אבל היא רוצה לחזור להיות מה שהייתה ולהוריד שלושים קילו היא מקיאה המון בערך שבע פעמים ביום ומאוד חיוורת היא אנמית מה אוכל לעשות כדי להפסיק את האובססיה המטורפת הזאת בבקשה עיזרו לי אינני רוצה שתגיעה לאישפוז

12/05/2000 | 11:32 | מאת: זיוה וזאב, רפואה שלמה

ללירן שלום, אינך יכולה לעשות כלום בעצמך חוץ מאשר לתת לחברתך אהבה ותמיכה בתנאי שתפנה לעזרה מקצועית! המ שאת מתארת זו בולימיה, שגם ממנה מתים בסוף. גם אנורקסיה וגם בולימיה אלו מחלות נפש שהסיכויים למות מהן הם גבוהים. רק מטפל מנובה יכול אולי לעזור לבנות המסכנות האלו! אם הוריה אינם מודעים למצב כדאי מאוד לשתפם. קיראי גם את התשובה לשאלה שלפניך בהצלחה, זיוה וזאב

מנהל פורום תזונה טבעית