שאלה לטובה - מזונות דיאט וסכרת

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

26/09/2019 | 23:09 | מאת: דיאטקולה

כתבת כאן שמזונות דיאט מעלים את הסיכון לסכרת. תוכלי להסביר ברצינות איך? הרי הם לא מעלים את רמת הגלוקוז בדם תודה

02/11/2019 | 03:02 | מאת: טובה בר-שאן

דיאט קולה שלום רב אכן נכון אך חומרים אילה פוגעים בתפקוד כבד . הם חומרים שהגוף "לא יודע" להתמודד איתם . ולכן מטבוליזים יורד בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

02/11/2019 | 17:59 | מאת: דיאטקולה

תודה רבה על התשובה. בעקבותיה קראתי קצת וראיתי ש "In conclusion, diabetic nephropathy can be viewed as an inflammatory disease triggered by disordered metabolism. " תוכלי בבקשה להסביר מה זה אומר Diabetic nephropathy (diabetic kidney disease) והאם היא שונה מסכרת 2 רגילה? הציטוט הוא מ Linking Metabolism and Immunology: Diabetic Nephropathy Is an Inflammatory Disease Katherine R. Tuttle JASN Jun 2005, 16 (6) 1537-1538; DOI: 10.1681/ASN.2005040393

מנהל פורום תזונה טבעית