דובדבנים אורגניים או בכלל לא

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

15/07/2019 | 23:44 | מאת: שוש

שלום, אם אין ביכולתי לרכוש פירות יער ודובדבנים עקב מחירם הגבוה, האם עדיף להמנע מאכילת פירות אלו עקב הריסוס הרב?

17/07/2019 | 12:26 | מאת: טובה בר-שאן

שוש שלום בדובדבנים יש המון חומרים נפלאים לגוף ואנטיאוקסידנטים לגוף. הבעיה באמת זה הריסוס. המלצתי לאכל בכמות קטנה. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

18/07/2019 | 19:34 | מאת: חקלאית

אני רוצה להעיר שהדובדבנים בארץ לא מרוססים בכמות חריגה ויש בהם 0% שאריות חומרי הדברה. חבל שצרכנים יחששו דווקא ממאכלים טובים. אני מצרפת את דו"ח משרד החקלאות במדווח על כל החריגות בפירות וירקות. קיים דו"ח נוסף עבור תוצרת מין החי

18/07/2019 | 19:35 | מאת: חקלאית

https://www.moag.gov.il/ppis/Yechidot/chimistry/rishum_rishuy/pirsumim/2019/Documents/seker_hadbara_totzeret_tria_2017.pdf

מנהל פורום תזונה טבעית