שאלה הקשר לטיפול סיני ותזונה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

28/06/2019 | 11:02 | מאת: רוני

שלום הנני מעוניין לעשות טיפול סיני אינטנסיבי (לנשירת שיער ופוריות) שכולל דיקור צמחים ותזונה נכונה. השאלה היא אם באמצע הטיפול( אחרי חודש חודשיים) הנני בחופשה בבית מלון ליומיים בלבד ושמה אני אוכל סוכרים בצקים ואוכל לא בריא אז זה הורס את כל הטיפול? ועדיף להתחיל אותו אחרי המלון?

29/06/2019 | 14:59 | מאת: אביטל זלצר

רוני שלום, אתה יכול לשאול את המטפל שלך ולקבל ממנו הנחיות מה לאכול בחופשה. היתרון הגדול הוא שבבית מלון ישנו מבחר גדול מאוד של סוגי מזון בכל ארוחה והרבה יותר קל ומגוון להרכיב שם צלחת בריאה ומזינה של אוכל. בברכה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית