בעיה מציקה בקשר לפלסטיק במים..

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

12/05/2019 | 11:31 | מאת: יאיר

שלום- הנני בן 25 ובמשך כל חיי וילדותי ( ואף כתינוק ) שתיתי מים מהברז תמי 4 ( עם פלואוריד) ומלפסטיק. האם הפלסטיק ששתיתי בבקבוקים והפלואוריד במים גרמו לי לנזקים משמעותיים לא ניתן לתקן? אני מרגיש סשנים האחרונות שיבוש במערכת העיכול והורמונלי וחושש שזה מזה? האם לא להיות טרוד מזה? כעת עברתי למים מינרליים ובקבוק בטוח יותר.. האם ביספינול כתינוק בבקבוק עשה לי נזק? זה מטריד אותי מה ניתן לעשות? זה לא בטוח הזיק לי?

14/05/2019 | 16:47 | מאת: טובה בר-שאן

יאיר שלום . אין לי מושג עם שתיה מפלסטיק עשת לך נזק . אך בקבוק פלסטיק שעומד בשמש ובקור לחילופין גורם לזליגה של ביספינול A שמתנהג כמו אסטרוגן בגוף ועשו לאורך זמן לגרום לבעיות .בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית