שאלה בנושא כדורי כורכום וקפאין

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

01/04/2019 | 22:33 | מאת: דנה

שלום, התחלתי לקחת כדור כורכום פעם ביום בהמלצת רופא. אני שותה הרבה קפה אספרסו וקפה שחור במהלך היום. האם הקפה מפריע לספיגת הכורכום? אם כן, מה מרווח הזמן בין שתית הקפה ללקיחת כמוסת הכורכום לספיגה מיטבית?

11/04/2019 | 08:19 | מאת: טובה בר-שאן

דנה שלום קפה במינון גבוה הוא דלקתי לעומת כורכום שהוא אנטי דלקתי. עדיף להוריד את כמות הקפה ולשתות על כל כוס קפה 2 כוסות מים .ולהפריד את נטילת הכורכום מהקפה .בברכה ובהצלחה. חג פסח שמח טובה בר- שא

11/04/2019 | 12:40 | מאת: משך זמן הפרדה מקפאין

מה משך הזמן שיש להפריד בין הקפה לנטילת הכורכום? האם אפשר לקחת כורכום ביחד עם כדור קלציום?

מנהל פורום תזונה טבעית