צמצום הסיכויים למחלה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

15/01/2019 | 16:09 | מאת: תמיר

האם שקדים/קטניות/ OMEGA 3 יכולים לעזור להפחית את הסיכויים לקבל סוכרת ? איזה סוג של אוכל כן יכול לעזור למנוע את המחלה הזאת ?

23/01/2019 | 11:48 | מאת: אביטל זלצר

תמיר שלום בהחלט כן בתזונה לסוכרת מורידים דברי מתיקה, עוגות, קמח לבן, מאפים, שתייה ממותקת ומזונות מתועשים.יש להקפיד על שומנים בריאים בלבד. יש לצרוך מזונות בעלי אינדקס גליקמי נמוך (יש טבלאות המרשתת),להרבות באכילת ירקות, דגנים וקטניות. מעבר לתזונה בריאה ומאוזנת בהחלט יכול לאזן סוכרת טייפ 2 וכמובן למנוע אותה. בברכה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית