מלח גס ומלח ים אטלנטי

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

11/12/2018 | 05:35 | מאת: ציפי

קראתי לא מעט כתבות מחקר על מלח ים אטלנטי,מלח גס ומלח גס ורוד הימלאיה באחת הכתבות היה רשום שאין הבדל בין כמות הנתרן במלח גס למלח הורוד מהאימליה שניהם מכילים 98% נתרן ואין הרבה מינרלים ומה שיש הוא בכמות קטנה ההבדל הוא בתהליך העיבוד לכן ממולץ יותר להשתמש במלח גס ההימלאיה אם כך למה לעבור למלח הימלאיה

לקריאה נוספת והעמקה
11/12/2018 | 12:29 | מאת: אביטל זלצר

ציפי שלום. אני מצרפת קישור בו תוכלי ללמוד יותר על סוגי המלח הקיימים לרבות מלח ים אאלנטי ומלח מההימלאיה. כמו שכתבת, הסוגים מכילים כמויות זניחות מאוד של ויטמינים ומינרלים,זה עניין של העדפה וגם עניין של שימור הסביבה. אני באופן אישי תמיד אעדיף מלח שנכרה בצורתו הטבכית ולא כבר תהליכים כימיים במפעלים שמזהמים את הסביבה. בברכה אביטל http://www.baba-mail.co.il/content.aspx?emailid=33451

מנהל פורום תזונה טבעית