שומן טראנס בגלידה ביתית

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

17/09/2018 | 01:44 | מאת: ג

שלום רב, שואל שוב ולאחר חיפושים בפורום נראה שהנושא לא ככ מובן.. אבל האם ערבוב של מי קוקוס ו"החלב" קוקוס עם טחינה מי שקדים ואבקת קקאו יכול לגרום ליצירת שומן טראנס בבלילה שכזו שמחוממת על הגז למשהו כמו 5 דק על חום בינוני גבוה? או ששומן טראנס יכול להיווצר אך ורק בתהליך כימי מעבדתי ? אשמח לפירוט בנושא כדי להבין איך שומן טראנס יכול להיווצר ואיך הוא לא יכול להיווצר תודה וסליחה שוב

17/09/2018 | 01:52 | מאת: ג.

אוסיף רק שבמתכון עורבב גם קצת קמח טפיוקה ובסוף התהליך נוצר נוזל מעט סמיך יותר מאשר לפני הבישול . לאחר מכן הוקפא על מנת שיתקשה יותר

19/09/2018 | 21:39 | מאת: טובה בר-שאן

ג שלום חימום השומן הרב בלתי רווי בטמפרטורה גבוה לאורך זמן יכול לגרום לשינוי או שרפה של השמן. בברכה ובהצלחה גמר חתימה טובה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית