דבש. בתגובה למאמר שהדבש אינו מכיל סוכר ובריא לאכול אותו אפילו מדי יום

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

12/09/2018 | 11:48 | מאת: שלמה

המאמר מציין ומדגיש כי הדבש אינו מכיל סוכר האם אין חשש שאכילת דבש על בסיס יומי או בתדירות גבוהה כגון שבועית וכו. תגרום לסכרת? אני גבולי למחלת הסוכרת וחושש שאם אוכל דבש המחלה תתפרץ. אני מודע ליתרונות של הדבש ואוהב מאד אך החשש מפני הסוכרת מונע ממני לאוכלו. תודה ושנה טובה

16/09/2018 | 18:17 | מאת: אביטל זלצר

שלמה שלום 80% מהדבש הם שני סוכרים הנקראים פרוקטוז וגלוקוז ולכן אינו מומלץ לסוכרתיים כלל וכלל. בברכת שנה טובה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית