סוכרת

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

06/09/2018 | 20:46 | מאת: תמיר

מאיזה מאכלים צריך להימנע אדם שרוצה למנוע סוכרת ואיזה מאכלים יכולים לעזור לו להפחית את הסיכויים לחלות בה ?

12/09/2018 | 08:10 | מאת: אביטל זלצר

תמיר שלום, יש להמנע ממזון מתועש, בצקים, סוכר וקמח לבן משומנים רוויים.שתייה ממותקת, יש להרבות באכילת פחמימות מלאות, מזונות עתירי סיבים, פירות וירקות, עלים ירוקים, זרעים, גרעינים ואגוזים. לצרוך מזונות בעלי אינדקס גליקמי נמוך (יש טבלאות נפלאות במרשתת בהן תוכל לגלות מהו הערך הגליקמי של מזונות). בברכת שנה טובה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית