שאלה בנושא תזונה.

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

08/08/2018 | 20:20 | מאת: שי.

היי, רציתי לשאול האם יש נכון בנאמר הכתבה זו, על הנושא השני (בדקה: 43 שניות), (קישור יוטיוב למטה) בקשר לצבעים אדומים במאכלים, שעשויים מחרקים, או שכל המוצרים לפחות בארץ מנועים מדבר זה, וזה קרוב למדי יותר מצוי במוצרים של המזרח הרחוק. תודה מראש על עזרתכם. https://www.youtube.com/watch?v=t1v3RVHKMco

08/08/2018 | 20:22 | מאת: שי.

https://www.youtube.com/watch?v=t1v3RVHKMco

08/08/2018 | 20:35 | מאת: שי.

והכי חשוב האם נמצאים במוצרים כגון קטשופ, או ברסק עגבנית?? תודה מראש!!

11/08/2018 | 00:31 | מאת: אביטל זלצר

שי שלום, צפיתי בכל הכתבה וכל מילה אמת לאמיתה. בישראל לצערי עדיין משתמשים בצבעי מאכל כמו טטרזין לצהוב ו E122, E124 לאדום שידועים כמסרטנים ממש. המזון המתועש והמשומר גובה מאיתנו הצרכנים, מחיר כבד שאנחנו נאלצים לשלם תרתי משמע וללא ידיעתנו. היה צרכן נבון והקפד לקרוא את התויות באותיות הקטנות שעל גבי המוצרים וכך תוכל לדעת לגבי הרכיבים בכל מזון מתועש שאתה קונה. נכון שזה נשמע שייך למדינות עולם שלישי, אבל לצערי זה כאן ממש על המדף בסופר, במכולת וסביבנו בכל רגע נתון. בברכה ובהצלחה אביטל

13/08/2018 | 21:41 | מאת: שי.

רב תודות, תשובה בהחלט מספקת !! כל-הכבוד.

מנהל פורום תזונה טבעית