אוכל וזכרון

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

04/08/2018 | 16:48 | מאת: שי

איזה מאכלים משפרים את הזכרון ותוך כמה זמן הם משפיעים עליו בשביל לקבל תוצאות ?

06/08/2018 | 20:45 | מאת: אביטל זלצר

שי שלום, ישנם צמחי מרפא נהדרים לשיפור זיכרון ג'ינסינג אמריקאי גוארנה גינקו בילובה בקופה והרשימה עוד ארוכה.ניתן לרקוח אצל תזונאים טבעיים, נטורופתים והרבליסטים קליניים. הרבה באכילת מזונות סגולים (פירות יער, כרוב סגול, סלק) המומלצים מאוד במצבי ירידה בזיכרון. יש מוצר מצויין שנקרא NERV 14- של ברא צמחים (ברא ממו), אותו ניתן לרכוש דרך מטפלים בצמחי מרפא שימלאו שאלון רפואי כדי לבדור התנגשות במידה ואתה נוטל תרופות נוספות. חשוב לציין שאין ליטול צמחים על דעת עצמך, זה חייב להיות מותאם אישית. בברכה ובהצלחה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית