טפילי מעיים באופן כרוני דיאטה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

13/07/2018 | 01:31 | מאת: רותם

שלום אני סובלת מטפילי מעיים באופן כרוהע במערכת העיקול, וחשבתי לעשות דיאטת לימונים ומייפל? זה יכול לעזור לי? באמת שניסיתי הכל וכלום לא עזר לקחתי מלא כדורים נגד הטפילים ובהתחלה עזרו לי התרופות עד שהם הפסיקו כבר להשפיע כי התולעים פיתחו עמידות לתרופה וגם הגוף, ניסיתי גם כל מיני דברים טבעיים וכלום לא עזר כולל לאכול שום וגרעיני דלעת וזה לא עזר לי. גם הפסקתי בשר וחלב אני אוכלת בריא קינואה וכאלה .

15/07/2018 | 21:37 | מאת: אביטל זלצר

רותם שלום, צריך לאבחן באיזה סוג טפיל מדובר מייפל בטוח לא יעיל כי מלא סוכרים יש תזונה לעניין ,פני לנטורופתית או תזונאית טבעית וגשי אליה אחרי שאובחן הסוג המדוייק של הטפילים. יש גם הוראות נוספות פרט לתזונה. בהצלחה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית