בטן נפוחה הגורמת למועקה והרגשת אי נוחות.

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

19/06/2018 | 22:06 | מאת: מימי

אני סובלת לאחרונה מבטן ממש נפוחה . באשר לתזונה : אני צורכת מוצרי חלב פרה (40 -60 גר' ביום בשל חוסר בחלבונים ) , 2 פרוסות לחם כוסמין ביום , חזה עוף , מעט ירקות וללא פירות מלבד כמה תמרים. הנפיחות מעיקה עלי מאוד. מבקשת מאוד עצה על מה עלי לעשות כדי להיפטר מהצרה הזו. המון תודה על תשובה.

28/06/2018 | 07:52 | מאת: אביטל זלצר

מימי שלום, יש לבדוק מול רופא מה גורם לזה.מה שתוכלי בנתיים זה לשתות צמחים המפחיתים גזים כמו שומר, מליסה קמומיל. בברכה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית