מיץ עשב חיטה -שאלות שהתעוררו

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

29/04/2018 | 13:33 | מאת: קובי

שלום רב ושבוע טוב הנדון: שאלות בנוגע למיץ עשב חיטה אני משתמש במכונת סחיטה איטית (מורפי ריצ'רדס 48181) שרכשתי וסוחט בה עשב חיטה 1. במידה ואני סוחט כמות גדולה של עשב חיטה ומאחסן באופן מיידי במקפיא-האם הערך התזונתי של עשב החיטה יורד משמעותית? בפרט שהבחנתי כי בעת סחיטה ארוכה של כחצי שעה-ארבעים דק' המיץ יוצא קצת חם (בשל פעילות המנוע). אם אני סוחט מייד לאחר שעשב החיטה הגיע למדפים ומקפיא: עד כמה הערך התזונתי יורד בממוצע ביחס לשתייה מיידית לאחר הסחיטה? 2.שאלה נוספת: האם כדאי לערב מיץ עשב חיטה ועשב שעורה ביחד מבחינת האפקטיביות/הגיוון? כיום אני שותה בבוקר כ- 50CC מיץ עשב חיטה על קיבה ריקה. בכבוד רב ותודה מראש

01/05/2018 | 17:19 | מאת: טובה בר-שאן

קובי שלום גם כאשר אתה מקפיא מיץ עשב חיטה מתחמצן והופך לשחור .חשוב לשתות את המיץ מיד עם הכנתו. כן בטח אפשר ליצור קוקטל של עשב שעורה וחיטה . בברכה ובהצלחה טובה בר שאן

מנהל פורום תזונה טבעית