שומן טראנס או צמחי מוקשה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

20/02/2018 | 02:22 | מאת: ג

שלום רב, מצאתי חטיפים יחסית בריאותים בסופר שמרכיביהם מסתכמים בתירס או בטטה שמן צמחי (לא כתוב מוקשה) ומלח האם בהתייחס לנתונים אלה ולעובדה שכתוב ברכיבים התזונתים ששומן הטראנס פחות מ0.5 זה מספיק מהימן כדי לדעת שלא קיימים שומני טראנס ושומן צמחי מוקשה בחטיף זה? ככלל האם כל שומן בחטיפים מלוחים הוא שומן צמחי מוקשה או ששימוש בשמן צמחי נהפך למוקשה אך ורק בתהליך כימי מעבדתי מסויים (כמו בסיפור עם המרגרינה) אשמח גם להסבר בנושא תודה

11/03/2018 | 13:10 | מאת: טובה בר-שאן

שלום רב חייבים לרשום היום את כמות השומן טרנס .ואם רשמו אז זה בסדר בהתודה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית