עודף מגנזיום וסיבים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

07/01/2018 | 12:22 | מאת: טבעונית

שלום רב, אני בת 53 טבעונית. שמתי לב שאני צורכת פי 4 סיבים מהמומלץ ולעיתים כ 450 מ"ג מגנזיום ליום. האם עודף זה יכול להוות סיבה לשלשול שיש לי לעיתים בערב? בדיקת קולונוסקופיה יצאה תקינה. אודה על תשובתכם.

09/01/2018 | 06:53 | מאת: עודף סיבים ומגנזיום

שלום רב אדם צריך בסביבות 35 גרם סיבים ביום עודף סיבים עלול לגרום לשלשול בנוסף למה 450 מ"ג מגנזיום ? חשוב מאוד מגנזיום . אבל למה להגזים . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

09/01/2018 | 12:07 | מאת: תומר

שלום טובה, אני צורכת הרבה מאוד ירקות (בעיקר כרוב, רוב התזונה שלי מבוססת על ירקות, והרבה) ובקלות עוברת את ה-35. אני ככה כבר שנים ובדרך כלל לא סובלת מכאבי בטן או גזים חריגים, על אף שפעם כן סבלתי. האם מערכת העיכול התרגלה וכך גם הגוף כולו? מאכלים שומניים, לעומת זאת, כן גורמים לי לשלשולים וקטניות גורמות לי לגזים.

מנהל פורום תזונה טבעית